Healing Without Borders

Wednesday, February 11, 2015

Αποτελέσματα Tong Ren




Αποτελέσματα

Οι ασθενείς του Tong Ren βλέπουν υπέροχα αποτελέσματα καθώς συνδυάζουν το Tong Ren με τη θεραπευτική τους αγωγή. Για παράδειγμα ασθενείς με πόνους από αρθριτικά ή από διαβητική νευροπάθεια παρατηρούν τη εξασθένιση  των συμπτωμάτων τους . Άνθρωποι με σκλήρυνση κατά πλάκας ή με εγκεφαλικό  φαίνονται να επανακτούν τη δύναμή τους και  τη δυνατότητα κινήσεων. Άνθρωποι στο τρίτο ή τέταρτο στάδιο του καρκίνου βιώνουν αξιοσημείωτη αντιστροφή της κατάστασής τους. Εκατοντάδες διαφορετικές καταστάσεις υγείας ανταποκρίνονται  στη θεραπευτική ενέργεια η οποία δίδεται από την προσέγγιση του Tong Ren.

Πώς ξέρουν οι ασθενείς ότι η θεραπεία του Tong Ren βοηθά;

Σε μερικές περιπτώσεις μπορούν να νιώσουν τα ψυχολογικά και τα φυσικά συμπτώματα να βελτιώνονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας , συγκεκριμένα στον πόνο της μέσης, στην αρθρίτιδα ή σε ένα σφιγμένο λαιμό.Σε κάποιες περιπτώσεις οι ασθενείς μπορούν να νιώσουν τα οργανικά ή ψυχολογικά συμπτώματα να εξασθενούν κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας.
Συγκεκριμένα όπως οι πόνοι χαμηλά , αρθριτικά, σφιγμένος λαιμός. Νόσοι όπως ο  διαβήτης , αγονιμότητα, ηπατίτιδα, αναιμία και έιτζ απαιτούν αιματολογικές εξετάσεις ώστε να μπορούν να επιδείξουν τα οφέλη του Tong Ren.

Άλλες περιπτώσεις όπως καρκινικοί όγκο, σπασμένα κόκαλα, πέτρα στα νεφρά και κυρώσεις χρειάζονται ακτινογραφίες , μαγνητικές ώστε να επιδείξουν εσωτερικές αλλαγές. Οι ασθενείς οι οποίοι χρειάζονται αποδείξεις για τα οφέλη ή τη θεραπεία ή τα θεραπευτικά αποτελέσματα των συνεδριών του Tong Ren θα πρέπει να επισκεφθούν το γιατρό τους ώστε να πιστοποιηθούν.
Μερικοί ασθενείς μπορούν να αντιληφθούν πότε η κατάστασή τους έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπως  μείωσης βάρους, αύξησης βάρους, αϋπνίας , αναπνευστικά προβλήματα, κατάθλιψη, άσθμα και διάρροια. 

Σε μερικές περιπτώσεις τα συμπτώματα μπορούν να προκύψουν από αντίδραση της χορηγημένης φαρμακευτικής αγωγής και σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει ο ασθενής να συμβουλευτεί το γιατρό του με στόχο την αλλαγή  της φαρμακευτικής αγωγής. Οι ασθενείς οι οποίοι θέλουν να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα του Tong Ren σε σχέση με την κατάστασή τους θα πρέπει να συμβουλευτούν το γιατρό που έχει την ενδεδειγμένη κατάρτιση και την τεχνολογία ώστε να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις.Μερικοί ασθενείς με  καρκίνο στο στήθος κατά τη διάρκεια των συνεδριών Tong Ren έχουν νιώσει τον όγκο να συρρικνώνεται, να μαλακώνει ή και να εξαφανίζεται.

Μπορεί η θεραπεία του Tong Ren να θεραπεύσει το πρόβλημά μου;



Τα αποτελέσματα οποιασδήποτε τυπικής θεραπείας δεν μπορούν δεν μπορούν να δοθούν ως εγγύηση. Παρόλα αυτά συχνά βλέπουμε βελτίωση στα συμπτώματα με ασθενείς. Νιώθουν μια απελευθέρωση , μια βελτίωση. Ιατρικές εξετάσεις τακτικά αποδεικνύουν θεραπεία και με την πάροδο του χρόνου η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών έχουν αναφέρει σημαντικές βελτιώσεις. Υπάρχουν ασθενείς οι οποίοι είχαν διαγνωσθεί με καρκίνο και μέχρι τώρα δεν αισθάνονται κάποια αδιαθεσία και γενικά απολαμβάνουν τη ζωή τους . Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι μετά από θεραπείες με το Tong Ren ο καρκίνος εξαφανίστηκε σύμφωνα με ιατρικές εξετάσεις αλλά ο γιατρός τους συστήνει να συνεχίσουν τις χημειοθεραπεία ή  ακτινοβολία. Αυτή η απόφαση  εξαρτάται από τον ασθενή και το γιατρό του.