Healing Without Borders

Wednesday, December 18, 2013

Ομάδες Δράσης Tong Ren Greece

Ομάδες Δράσης Tong Ren Greece






Όραμα του ESOFOS αποτελούν οι ομάδες δράσεις Tong Ren, οι οποίες θα δημιουργούνται με το πέρα κάθε σεμιναρίου.

Οι Tong Ren practitioners, θα δρομολογούμε συναντήσεις οι οποίες θα οριστούν κατόπιν συνεννόησης  μεταξύ μας,  για προσφορά ομαδικών θεραπειών.
Το συγκεκριμένο τμήμα αφορά συναντήσεις των Tong Ren practitioners με σκοπό τη προσφορά με ένα ελάχιστο αντίτιμο θεραπειών σε ανθρώπους που έχουν θέματα υγείας αλλά δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά στην εφαρμογή της θεραπείας τους.

Η ενωμένη, ταυτόχρονα συντονισμένη θεραπεία μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα δημιουργώντας μια ενεργειακή δίνη πολύ ισχυρή ώστε να δράσει στο σώμα του ασθενή ξεμπλοκάροντας τα σημεία αυτά που δημιούργησαν το πρόβλημα εξ αρχής.





Αφού ο ασθενής κατονομάσει τη νόσο,  όλοι οι practitioners μαζί , συντονισμένα, με την καθοδήγηση αυτού που συντονίζει την ομάδα, θα  ακολουθούμε το πρωτόκολλο της θεραπείας. Ο συντονιστής θα ξεκινά ονομάζοντας το κάθε σημείο που αφορά το πρωτόκολλο θεραπείας και στοχευμένα όλοι οι practitioners θα ξεμπλοκάρουν το σημείο.


Αυτό καταστεί  τη θεραπεία πανίσχυρη καθώς όλοι οι practitioners θα κατευθύνουν το συνειδητό τους νου απόλυτα εστιασμένα στο σημείο που αφορά το ξεμπλοκάρισμα και έχει προκαλέσει τις δυσλειτουργίες  στο φυσικό σώμα και στον ψυχισμό του ασθενή.

Οι συναντήσεις αυτές πέρα του αυτονόητου οφέλους που προσφέρουν στο επίπεδο της υγείας του ασθενή, κάνουν καλό και στη δική μας ψυχή υπενθυμίζοντάς μας ότι το πρωταρχικό κίνητρο στην προσφορά της θεραπείας είναι η συμπόνια.

Το συγκεκριμένο τμήμα αποτελεί ένα έργο ζωής για το ESOFOS,  γιατί η ανθρωπιά και η ενοποιημένη βοήθεια αποτελούν τους στυλοβάτες του χώρου μας  και της προσωπικής μας διαδρομής που σκοπό έχει σε όλους να υπενθυμίσει στους ανθρώπους  να μη χάνουν την ελπίδα τους, να πιστέψουν στις δυνατότητες που το ίδιο τους το σώμα από τη φύση του κατέχει και να επανέλθουν στη φυσική τους κατάσταση που είναι  η αρμονία σε όλα τα επίπεδα του είναι  του.

Στην Αμερική όταν συγκεντρώνονται αντίστοιχες ομαδικές θεραπείες , έρχονται άνθρωποι από όλη την χώρα, γνωρίζοντας την αποτελεσματικότητα του.