Healing Without Borders

Friday, December 20, 2013

Αγαπητέ Γιατρέ




Αγαπητέ γιατρέ,


Οι ασθενείς σας εμπιστεύονται  την άποψή σας και εκτιμούν τη φροντίδα που τους προσφέρετε. Όντας  ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και βαρύτητας οι ασθένειες τις οποίες αντιμετωπίζουν οι ασθενείς, ζυγίζουν το ρίσκο και τα οφέλη από όλες τις συμπληρωματικούς και παραδοσιακούς τρόπους θεραπείας. Αυτοί οι ασθενείς λοιπόν θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα να δείξετε ανεκτικότητα στην προσωπική τους επιλογή να προσθέσουν στην ήδη υπάρχουσα χορηγημένη από εσάς θεραπεία, αβλαβείς χαμηλού κόστους τεχνικές θεραπείας οι οποίες δεν επεμβαίνουν στη θεραπεία που ήδη λαμβάνουν. Εμείς οι γιατροί συμφωνούμε ότι ένας καλός επιστήμονας λαμβάνει υπ όψη του όλες τις πιθανότητες με ανοιχτό μυαλό έναντι της προκατάληψης.

 Εμείς αναγνωρίζουμε ότι η δυτική ιατρική δεν είναι τέλεια. Απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός ασθενειών μη θεραπεύσιμες. Υπάρχει μια συμπληρωματική θεραπεία η οποία ονομάζεται Tong Ren η οποία μπορεί να βοηθήσει και να αυξήσει την ταχύτητα θεραπείας η οποία όμως δεν αντικαθιστά ή δεν αποτελεί τροχοπέδη στη συμβατική θεραπεία. Είναι ένα συνδυασμός  της δυτικής ιατρικής επιστήμης και της ανατολίτικης γνώσης και προσφέρει μια νέα προσέγγιση στη θεραπεία πολλών ανίατων και εξουθενωτικών ασθενειών. 

Εισάγοντας η ίδια η θεραπεία την ιδέα του βιοηλεκτρισμού  και του συγχρονισμού με την υγεία του σώματος δίνοντας έμφαση στην ανάγκη μείωσης του στρες. Σημειώστε ότι οι θεραπευτές του Tong Ren δεν εξασκούν την ιατρική, δεν κάνουν διάγνωση, δεν συνταγογραφούν  και δεν επεμβαίνουν στην παραδοσιακή ιατρική συμβουλευτική.  Οι πιο πολλοί από αυτούς έχουν οι ίδιοι θεραπευτεί ή έχουν ήδη θεραπεύσει αγαπημένα τους άτομα με τον τρόπο αυτό. Εμείς τεκμηριώνουμε επιστημονικές αποδείξεις για το ότι το Tong Ren βελτιώσει ή θεραπεύσει μερικές μέχρι τώρα αθεράπευτες καταστάσεις όπως επιθετικούς καρκίνους, αυτοάνοσα νοσήματα  και νευρολογικής φύσεως ασθένειες   συμπεριλαμβανομένου της μητέρας μου με μη θεραπεύσιμο μεταστατικό καρκίνο. Σε άλλες περιπτώσεις έχουμε προσπαθήσει να παράξουμε  μέσω εργαστηριακών  μοντέλων ώστε να αναπαράξουμε  δεδομένα ώστε να κατανοηθεί επιστημονικά  η ενεργειακή θεραπεία .

 Σας ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε για να διαβάσετε το κείμενο αυτό και για τη διάθεσή σας να δείτε το όλο θέμα με ανοιχτό μυαλό. Εμείς οι γιατροί  ή τα μέλη της οικογένειάς μας, όταν αντιμετωπίζουμε σοβαρές ασθένειες κρίνουμε τις θεραπείες ή την αξία τους από το αν είναι παραδοσιακές ή όχι. Καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε την ανάγκη να βρούμε τρόπους θεραπείας οι οποίες προσφέρουν το μεγαλύτερο όφελος με τη λιγότερη ζημιά. Πολλοί άνθρωποι έχουν δει την κατάστασή τους να βελτιώνεται με τη θεραπεία Tong Ren.



                                                                                           Με εκτίμηση,


                                                                                           William C. Daly ,MD


Κατεβάστε το αυθεντικό γράμμα εδώ